Decizia surprinzătoare a ministrului propus la Sănătate: Victor Costache s-a înscris să lucreze la Spitalul de Urgenţă din Sibiu

Ministrul propus la Sănătate, în Guvernul Orban, Victor Costache, s-a înscris să lucreze la Spitalul de Urgenţă din Sibiu, au spus reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu, în subordinea căruia se află spitalul din oraş. Unitatea medicală a scos la concurs un post de chirurg cardiovascular.

2258 afișări
Imaginea articolului Decizia surprinzătoare a ministrului propus la Sănătate: Victor Costache s-a înscris să lucreze la Spitalul de Urgenţă din Sibiu

Ministrul propus la Sănătate, Victor Costache, s-a înscris să lucreze la spitalul public din Sibiu

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a dat drumul la o linie de gardă pentru chirurgie cardio-vasculară şi pentru asta este nevoie de un chirurg specializat în acest domeniu. Pentru postul scos de spitalul public, s-au înscris dr. Gabriela Cozmaciuc şi dr. Victor Costache, ambii specializaţi în străinătate. Primul dintre medici lucrează deja la unitatea medicală, cu contract de colaborare, iar al doilea, ministru propus la Sănătate, a condus ca director medical un spital privat din Sibiu şi a efectuat, aici, mai multe intervenţii chirurgicale în premieră.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, a spus că şi-ar dori ca ambii medici să poată opera la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

„Mi-aş dori ca în Spitalul Judeţean să fie medici de talia doctorului Costache (Victor Costache – n.r.). Mi-aş dori să fie şi domnul doctor Costache, şi doamna doctor Cozmanciuc (Gabriela Cozmanciuc – n.r.). Dacă domnul doctor Victor Costache va câştiga acel concurs şi va vrea în continuare să vină (după ce va fi ministru - n.r.), este binevenit ", a declarat Daniela Cîmpean.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă se află în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu.

În prezent, Victor Costache conduce spitalul privat din Sibiu şi este ministru propus la Sănătate, în Guvernul Orban. El a primit aviz favorabil în comisiile din Parlament.

Potrivit calendarului aprobat de conducerea celor două camere ale Legislativului, votul pentru învestirea Guvernului Orban urmează să fie dat în plenul reunit al Parlamentului luni, de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici