Declaraţii şocante ale monseniorului Şevchuk: Eram pe lista persoanelor care urmau să fie eliminate

Biserica era o ţintă pentru invadatorii ruşi, iar şeful Bisericii Greco-Catolice spune că era o ţintă pentru ruşi.

1046 afișări
Imaginea articolului Declaraţii şocante ale monseniorului Şevchuk: Eram pe lista persoanelor care urmau să fie eliminate

Vaticanul

„Primele explozii au fost un şoc, nimeni nu este pregătit de război decât criminalul care îl plănuieşte şi apoi îl duce la îndeplinire.

Niciunul dintre noi nu şi-ar putea imagina vreodată că acest lucru s-ar putea întâmpla. Dar această invazie fusese bine planificată. Noi toţi, eram pe o listă de oameni care trebuiau eliminaţi.

Erau oameni infiltraţi, un grup care pregătea un asalt asupra catedralei. Aveau nume, prenume, adrese. Dar astăzi vă vorbesc de la Kiev şi este un miracol”, spune şeful Bisericii Greco-Catolice, Monseniorul Sviatoslav Şevciuk, într-o întâlnire online cu Vaticanul. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici