Demisie în bloc într-o unitate de învăţământ după ce profesorii au uitat conferinţa online deschisă. La ce au fost martori părinţii

  • Mai mulţi profesori de la Oakley Elementary School, California au demisionat după ce i-au insultat pe părinţi în cadrul unei conferinţe online, despre care ei credeau că e privată.
  • Un profesor a sugerat că unii părinţi vor doar să îşi trimită copiii iar la şcoală doar ca să se drogheze: ”fratele meu livrează marijuana folosită în scop medical, principalii lui clienţi sunt părinţii”.
  • Un reporter NBC se afla printre părinţii care au intrat în această conferinţă şi a avut timp să înregistreze discuţiile.
54302 afișări
Imaginea articolului Demisie în bloc într-o unitate de învăţământ după ce profesorii au uitat conferinţa online deschisă. La ce au fost martori părinţii

Mai mulţi profesori de la Oakley Elementary School, California au demisionat după ce i-au insultat pe părinţi în cadrul unei conferinţe online, despre care credeau că e privată, scrie BBC.

”Ei ne cred bonele lor, de-aia vor să se întoarcă elevii la şcoală”, a spus unul dintre profesori, fără să ştie că întâlnirea online era publică, nu privată. Alt profesor a sugerat că unii părinţi vor doar să îşi trimită copiii iar la şcoală ca să se drogheze: ”fratele meu livrează marijuana folosită în scop medical, principalii lui clienţi sunt părinţii”.

Fără ca profesorii din conferinţă să banuiască, pe măsură ce timpul trecea, părinţii intrau în întâlnirea online.

La scurt timp, Kim Beede, profesor şi membru al consiliului de conducere al şcolii, a remarcat că întâlnirea este publică şi a închis accesul.

Un reporter NBC se afla printre părinţii care au intrat în această conferinţă şi a avut timp să înregistreze jignirile şi acuzaţiile aduse la adresa părinţilor, pe care le-a postat ulterior pe Twitter.

Greşelile consiliului de conducere au fost taxate cu o demisie în masă după ce peste 7.000 de oameni au semnat o petiţie prin care au cerut retragerea întregului board.

La două zile după incident, şcoala a emis un comunicat de presă prin care şi-a cerut scuze faţă de părinţi şi le-a cerut să nu se îndoiască de profesionalismul cadrelor didactice. De asemenea, posturile rămase vacante după demisia consiliului au fost listate pe site-ul şcolii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici