Deputatul Cătălin Rădulescu, la ieşirea din Parchetul General, despre o poliţistă din Argeş: Este o nesimţită şi o să îi fac plângere penală

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, a declarat, miercuri, la ieşirea din Parchetul General, că urmează să depună o sesizare împotriva poliţistei din Argeş care l-a numit "deputatul mitralieră", precizând că aceasta este "o nesimţită" şi că are "şapte clase".

3060 afișări
Imaginea articolului Deputatul Cătălin Rădulescu, la ieşirea din Parchetul General, despre o poliţistă din Argeş: Este o nesimţită şi o să îi fac plângere penală

Deputatul Cătălin Rădulescu, la ieşirea din Parchetul General, despre o poliţistă din Argeş: Este o nesimţită şi o să îi fac plângere penală

Deputatul Cătălin Rădulescu s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, unde a fost citat în calitate de martor, după ce o poliţistă din judeţul Argeş a depus o plângere penală împoriva acestuia pentru ultraj.

La ieşire, Rădulescu a precizat că i s-a schimbat încadrarea din martor în suspect.

Poliţista îl acuză pe deputat că a făcut-o "nesimţită" chiar în timpul procesului în care Rădulescu este acuzat de săvârşirea infracţiunii pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

"În procesul respectiv, au trimis-o pe această domnişoară care a încercat să îmi ia martorul de lângă mine (...) şi a încercat să îl convingă să spună altceva. Avocatul meu i-a spus că face o infracţiune şi că vom face o plângere penală. A început să reacţioneze şi, la un moment dat, s-a adresat unei doamne şi a spus: Nu ştiţi cine e? E domnul deputat mitralieră. Atunci, eu i-am spus că este o nesimţită că spune aşa ceva. Eu sunt medic chirurg, nu ştiu cine este ea. (...) Avocatul i-a spus că nu are voie să vorbească cu martorii decât în sala de judecată. Mi-a făcut plângere penală că am ameninţat-o", a declarat Cătălin Rădulescu, la ieşirea din Parchetul General.

Acesta a precizat că poliţista respectivă a fost îndemnată să depună plângere de adjunctul poliţiei judeţene din Argeş, cel care i-a făcut controlul cu privire la deţinerea armelor.

"Acum o sa îi facem noi plângere penală, aici la Parchet, pentru calomnie şi pentru indimidarea martorilor. (...) O fac şi nesimţită şi fac şi plângere. E o nesimţită dacă mă face pe mine, medic chirurg, una cu şapte clase mă face deputatul mitralieră înseamnă că este o nesimţită. Eu sunt deputatul mitralieră? Eu sunt deputatul Mircea Rădulescu, domnul doctor, eventual. Eu nu am jignit-o pe ea", a explicat Rădulescu.

Întrebat dacă "deputatul mitralieră" este o jignire, parlamentarul a spus: "Normal că este o jignire. Voi aveţi voie să spuneţi pentru că sunteţi presă, nu mă supăr când spuneţi. Dar nu o individă. Cu presa nu am nicio treabă. Sunteţi ok. Din punctul meu de vedere, puteţi să spuneţi ce vreţi, dar m-a deranjat".

În urmă cu un an de zile, poliţiştii din Argeş au verificat armele deţinute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu şi au decis să îi suspende dreptul de a le deţine, după ce acesta a declarat că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici