Descarcă aici formularele pentru Casa de Pensii şi ANOFM

Persoanele care realizează venituri de natură profesională, altele decât cele salariale, au obligaţia de a depune câte o declaraţie privind asigurarea în sistemul public de pensii, în sistemul asigurărilor pentru şomaj, respectiv de a încheia contracte de asigurare în sistemul de asigurări sociale de sănătate.

3062 afișări
Imaginea articolului Descarcă aici formularele pentru Casa de Pensii şi ANOFM

Descarcă aici formularele pentru Casa de Pensii şi ANOFM

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a declarat, miercuri, că persoanele care nu reuşesc să depună la timp declaraţiile nu vor fi penalizate, aceste documente putând fi depuse în toată această săptămână, iar neconcordanţele care se pot ivi pot fi refăcute.

DESCARCĂ FORMULARUL PENTRU CASA DE PENSII

DESCARCĂ FORMULARUL PENTRU ANOFM

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici