Descinderi ale Poliţiei într-o piaţă din Prahova. Sunt vizate firme suspectate de fraudă

Zeci de poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor participă, joi dimineaţă, la o acţiune de amploare care are loc într-o piaţă angro din judeţul Prahova şi care vizează firme care fraudează bugetul de stat prin neplata TVA.

209 afișări
Imaginea articolului Descinderi ale Poliţiei într-o piaţă din Prahova. Sunt vizate firme suspectate de fraudă

Descinderi ale Poliţiei într-o piaţă din Prahova. Sunt vizate firme suspectate de fraudă (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

Aproximativ 40 de ofiţeri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au descins, joi dimineaţă, într-o piaţă agro-alimentară din judeţul Prahova, unde se comercializează angro legume şi fructe.

Acţiunea poliţiştilor vizează activitatea mai multor agenţi economici care comercializează legume şi fructe produse în România sau importate din spaţiul intracomunitar, au declarat reprezentanţi ai IPJ Prahova. Poliţiştii desfăşoară această acţiune în condiţiile în care au indicii potrivit cărora mai multe firme fraudează bugetul statului prin neplata TVA aferentă operaţiunilor comerciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici