Descinderi în Capitală pentru capturarea unor tâlhari

Poliţiştii bucureşteni au organizat, miercuri dimineaţă, şase descinderi în Capitală, pentru destructurarea unei reţele specializate în furturi de electrocasnice, mobilă şi accesorii şi înşelăciuni, prejudiciul fiind de ordinul a zeci de mii de euro.

23 afișări
Imaginea articolului Descinderi în Capitală pentru capturarea unor tâlhari

Descinderi în Capitală pentru capturarea unor tâlhari (Imagine din arhivă; Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că ancheta vizează 12 infracţiuni comise în perioada decembrie 2009 - februarie 2010, de către membrii grupării.

Aceştia comandau diverse produse pe internet (electrocasnice, mobilă, ceasuri de colecţie etc.), apoi când acestea le erau livrate la domiciliu tâlhăreau curierii, le furau, pur şi simplu, produsele sau îi înşelau spunându-le că se duc să schimbe euro pentru a plăti bunurile şi dispăreau cu ele.

În urma percheziţiilor, poliţiştii de la Sectorul 1 şi cei de la SPIR au confiscat, printre alte bunuri, zece ceasuri de colecţie cusute într-o pernă.

Totodată, Ciocan a precizat că unul din poliţiştii de caz, aflat în urmă cu două săptămâni într-un filtru rutier în cadrul aceleiaşi anchete, a fost lovit de un autoturism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici