Descinderi în Capitală şi două judeţe pentru prinderea celor care au incendiat doi tineri în maşină

Procurorii şi poliţiştii bucureşteni, sprijiniţi de luptători din trupele speciale, fac, miercuri dimineaţă, zece percheziţii în Capitală şi judeţele Dâmboviţa şi Ilfov, pentru prinderea persoanelor care în februarie au incendiat doi tineri aflaţi într-o maşină staţionată pe o stradă din Sectorul 3.

62 afișări
Imaginea articolului Descinderi în Capitală şi două judeţe pentru prinderea celor care au incendiat doi tineri în maşină

Descinderi în Capitală şi două judeţe pentru prinderea celor care au incendiat doi tineri în maşină (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Acţiunea este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, la ea participând Poliţia Capitalei - Serviciul Omoruri, Serviciul Criminalistic, poliţişti ilfoveni şi luptători de la SIAS, SPIR şi DPIR, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

Anchetatorii vor pune în aplicare 13 mandate de aducere într-un dosar de tentativă de omor deosebit de gravă.

Aceştia îi caută pe cei responsabili de incendierea, în noaptea de 12 spre 13 februarie, pe Bulevardul Basarabia, a doi tineri aflaţi într-o maşină care a fost distrusă de flăcări.

Audierile suspecţilor şi ale martorilor vor avea loc la Poliţia Capitalei.

Doi tineri din judeţul Dâmboviţa au fost incendiaţi în propria maşină, în noaptea de 12 spre 13 februarie, în spatele unui bloc de pe Bulevardul Basarabia din Capitală.

În maşină se aflau Constantin B., în vârstă de 23 de ani şi Constantin M., de 27 de ani, ambii din judeţul Dâmboviţa. Cei doi tineri au fost duşi atunci la Spitalul de Arşi din Capitală, fiind internaţi în Secţia de Terapie Intensivă, cu arsuri de gradele II şi III.

Unii martori au spus că au văzut în zonă un grup de tineri înarmaţi cu bâte, care ar fi incendiat maşina în care se aflau cei doi.

Dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici