Descinderi în Mehedinţi şi Gorj, fiind vizate persoane suspectate de infracţiuni economice

Mai multe descinderi au loc, joi seară, în Strehaia, judeţul Mehedinţi, dar şi în judeţul Gorj, fiind vizate locuinţe ale unor persoane suspectate de infracţiuni economice în urma cărora bugetul statului ar fi fost prejudiciat cu peste trei milioane de lei, la acţiune participând peste 110 poliţişti.

214 afișări
Imaginea articolului Descinderi în Mehedinţi şi Gorj, fiind vizate persoane suspectate de infracţiuni economice

Descinderi în Mehedinţi şi Gorj, fiind vizate persoane suspectate de infracţiuni economice (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, inspector Nicolae Lohan, descinderile se desfăşoară la şapte locuinţe din Strehaia şi la una din judeţul Gorj, fiind căutate documente contabile ale unor firme, care să dovedească infracţiuni economice în urma cărora bugetul statului ar fi fost prejudiciat cu peste trei milioane de lei.

La descinderi participă peste 110 poliţişti de la Investigarea Fraudelor, Serviciul de Investigaţii Criminale, Poliţia Rutieră, Arme Explozibil şi Substanţe Pericoluase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mehedinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici