Descinderi la sedii ale grupului ecologist german Ultima Generaţie, după o serie de proteste

Autorităţile germane au efectuat, marţi, o serie de percheziţii în sedii ale organizaţiei ecologiste Ultima Generaţie (LG), suspectată de activităţi infracţionale, pe fondul criticilor privind acţiuni controversate de protest, informează site-ul Tagesspiegel.de.

273 afișări
Imaginea articolului Descinderi la sedii ale grupului ecologist german Ultima Generaţie, după o serie de proteste

Agenţii forţelor de ordine au descins în 11 clădiri ale organizaţiei din landurile Brandenburg, Bavaria, Hessen, Niedersachsen, Baden-Württemberg şi Mecklenburg-Pomerania Inferioară.

Cinci membri ai grupului ecologist Ultima Generaţie au fost reţinuţi. Acuzaţiile se referă la constituirea unui grup infracţional.

Printre activiştii reţinuţi se numără Carla Hinrichs, purtătoarea de cuvânt a grupului ecologist Ultima Generaţie.

Ancheta vizează în primul rând acţiunile de protest organizate la rafinării, care, conform procurorilor, au perturbat grav aprovizionarea staţiilor de carburanţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici