Descinderile din Timiş pentru destructurarea reţelei de criminalitate au vizat două locaţii - surse

Descinderile făcute de procurori DIICOT, trupe speciale ale Poliţiei şi de la Crimă Organizată pentru destructurarea unei reţele implicate în traficul de utilaje furate din străinătate, joi dimineaţă, au vizat, în judeţul Timiş, două locaţii, afirmă surse judiciare.

19 afișări
Imaginea articolului Descinderile din Timiş pentru destructurarea reţelei de criminalitate au vizat două locaţii - surse

Descinderile din Timiş pentru destructurarea reţelei de criminalitate au vizat două locaţii - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Sursele judiciare susţin că în Timiş au fost vizate două locaţii, sediul unei firme care se află în clădirea societăţii de Administrare a Domeniului Public (ADP) din Timişoara, ai cărei reprezentanţi sunt bănuiţi că ar fi implicaţi în reţeaua care fura utilaje de mare tonaj şi care ar fi coordonată de la Baia Mare.

Căutările la sediul ADP sunt în desfăşurare, la ora transmiterii acestei ştiri.

Potrivit surselor citate, o altă descindere a avut loc pe strada Frunzei din Timişoara, care s-a finalizat, procurorii negăsind documente care i-ar putea ajuta.

Acţiunea amplă declanşată, joi dimineaţă, în cinci judeţe, pentru destructurarea unei importante reţele de crimă organizată, la care participă sute de jandarmi, precum şi elicoptere ale Inspectoratului General de Aviaţie al MAI vizează traficul cu utilaje furate din străinătate.

Potrivit unor surse din Poliţie, cele mai multe descinderi ale forţelor de ordine au loc în localitatea maramureşeană Borşa, în zona Borşa - Vişeu, iar acţiunea declanşată joi dimineaţă are ca scop destructurarea unei reţele despre care se presupune că aducea în ţară utilaje industriale furate din străinătate şi le traficau în România la preţuri mult mai mici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici