Descoperire macabră în Alba. Cadavrul unei femei a fost găsit în casa unui bărbat

  • O femeie din judeţul Cluj, care dispăruse de acasă în 17 februarie, a fost găsită moartă în localitatea Războieni
  • Aceasta a fost ucisă de un bărbat care i-a ascuns cadavrul într-o anexă a casei
  • Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore
1326 afișări
Imaginea articolului Descoperire macabră în Alba. Cadavrul unei femei a fost găsit în casa unui bărbat

Descoperire macabră în Alba. Cadavrul unei femei a fost găsit în casa unui bărbat

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis vineri, cadavrul femeii a fost descoperit de poliţişti în urma unei percheziţii făcute în casa bărbatului.

„La data de 27/28 februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziţii pe raza localităţii Războieni, judeţul Alba. În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariţie a fost adusă la cunoştinţa organelor de poliţie în data de 17 februarie. În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din judeţul Alba, bănuit de uciderea femeii. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, se arată în comunicat.

Conform investigaţiilor efectuate, în data de 8 februarie, femeia ar fi mers în casa bărbatului, unde cei doi s-au certat, iar bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la moartea acesteia.

„Ulterior, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-o anexă a clădirii în care acesta locuia”, se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici