VIDEO  Descoperirea macabră a unor muncitori care săpau la o conductă de gaz

Un cimitir al copiilor a fost descoperit de în Peru, iar cadavrele mumificate datează de o mie de ani, este ipoteza oamenilor de ştiinţă.

3268 afișări
Imaginea articolului Descoperirea macabră a unor muncitori care săpau la o conductă de gaz

Descoperirea macabră a unor muncitori care săpau la o conductă de gaz

Muncitorii peruvieni au descoperit opt ​​cadavre, despre care se crede că au o vechime de aproximativ 1.000 de ani, în timp ce instalau o conductă de gaz în Lima.

Arheologii spun că descoperirea, în cartierul Carabayllo - aflată în nordul capitalei statului Peru, ar fi putut fi un cimitir pentru copiii decedaţi din cauza anemiei severe cauzate de evenimentele climatice care au afectat agricultura locală, potrivit unei prime analize a lui Jesus Bahamonde Schreiber, arheolog.

Schreiber crede că rămăşiţele datează de acum 800-1.100 de ani şi sunt legate de culturile pre-incaice Ychma şi Chancay, care s-au dezvoltat în ceea ce este acum nordul ţării şi de-a lungul coastei sale centrale.

Peru, care atrage cu muntele său, Machu Picchu, milioane de turişti în fiecare an, a fost gazda diferitelor culturi prehispanice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici