Despăgubire de 800.000 de dolari pentru o fată care s-a opărit cu un produs fast-food

Un juriu din Florida a acordat unei fete de opt ani despăgubiri de 800.000 de dolari. Aceasta a suferit arsuri grave atunci când un Chicken McNugget de la McDonald's i-a căzut pe picior, potrivit BBC.

954 afișări
Imaginea articolului Despăgubire de 800.000 de dolari pentru o fată care s-a opărit cu un produs fast-food

Wikipedia Commons, Public Domain

Incidentul s-a produs în 2019. Olivia Caraballo, pe atunci în vârstă de patru ani, s-a opărit în timp ce îşi deschidea pachetul cu mâncare în maşină, la un drive-thru.

Iniţial, familia fetei a cerut daune de 15 milioane de dolari. În instanţă, avocaţii familiei au arătat fotografii cu locul rănii, precum şi înregistrări audio cu ţipetele fetei.

Apărarea a susţinut că familia ar trebui să primească doar 156.000 de dolari deoarece, potrivit avocaţilor, durerea victimei a încetat după ce arsura s-a vindecat în trei săptămâni.

„Încă merge la McDonald's, încă cere să meargă la McDonald's, încă trece prin drive-thru cu mama ei, mănâncă nuggets de pui", a declarat avocatul apărării, Jennifer Miller, în instanţă, potrivit CBS News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici