Deţinutul de la Penitenciarul Ploieşti evadat de la un punct de lucru a fost prins pe DN1

Deţinutul de la Penitenciarul Ploieşti care a evadat vineri de la punctul de lucru al unei firme din Ceptura, unde muncea, a fost prins sâmbătă seara, pe DN1, în apropierea localităţii Movila Vulpii, la aproximativ 10 kilometri de Ploieşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii, Teodor Ioniţă.

576 afișări
Imaginea articolului Deţinutul de la Penitenciarul Ploieşti evadat de la un punct de lucru a fost prins pe DN1

Deţinutul de la Penitenciarul Ploieşti evadat de la un punct de lucru a fost prins pe DN1 (Imagine: Shuttersock)

Deţinutul care a fugit de la punctul de lucru al SC Aplast SA, în cursul zilei de vineri, a fost prins sâmbătă, în jurul orei 21.35, în urma unei acţiuni comune desfăşurate de angajaţi ai Penitenciarului Ploieşti şi poliţişti de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, a precizat sursa citată.

"Acesta a fost identificat şi capturat pe DN1, în apropierea localităţii Movila Vulpii, la aproximativ 10 kilometri de municipiul Ploieşti", a precizat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Ploieşti, într-un comunicat de presă.

Deţinutul a fost dus la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova pentru efectuarea cercetărilor specifice de către organele de urmărire penală, fiind apoi transportat la penitenciar.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Ploieşti, deţinutul, în vârstă de 37 de ani, are o condamnare definitivă la doi ani de închisoare pentru complicitate la înşelăciune.

Acesta a evadat, vineri dimineaţă, de la punctul de lucru al unei firme din localitatea Ceptura, situată la aproximativ 30 de kilometri de Ploieşti, unde muncea, executându-şi pedeapsa în regim semideschis.

Deţinutul care a evadat nu are antecedente penale, nu a fost sancţionat disciplinar şi urma să intre în comisia de propuneri pentru liberare condiţionată în 15 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici