Deva: Pieton ce aştepta la semafor, lovit mortal de un taxi care s-a ciocnit cu un alt autoturism

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Deva, care aştepta la un semafor dintr-o intersecţie din oraş, a murit după ce a fost lovit de un taximetru proiectat pe trotuar în urma impactului cu un autoturism, pietonul fiind aruncat pe treptele unei farmacii.

373 afișări
Imaginea articolului Deva: Pieton ce aştepta la semafor, lovit mortal de un taxi care s-a ciocnit cu un alt autoturism

Deva: Pieton ce aştepta la semafor, lovit mortal de un taxi care s-a ciocnit cu un alt autoturism (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax foto)

Accidentul s-a produs miercuri dimineaţă pe strada Mihai Eminescu din Deva, la aproximativ 100 de metri de sediul Poliţiei Judeţene Hunedoara, într-o intersecţie semaforizată, fiind surprins de camerele de supraveghere montate pe o clădire din apropiere.

"Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum în intersecţie intră, în acelaşi timp, un taximetru şi un autoturism de culoare galbenă, condus de o femeie. În urma impactului, taximetrul se roteşte pe şosea, iar cu partea din spate loveşte un pieton care aştepta la semafor. Pietonul este aruncat câţiva metri pe treptele unei farmacii, iar taximetrul se opreşte în stâlpul pe care este montat semaforul", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, poliţiştii studiază imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi probele ridicate de la locul accidentului pentru a stabili care dintre şoferi nu a respectat culoarea semaforului.

"Din nefericire, pietonul lovit a decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar acum poliţiştii continuă ancheta pentru a stabili care dintre şoferi este vinovat", a adăugat Niţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici