Dezinsecţie cu o substanţă periculoasă într-un centru comercial din Timişoara. Locatarii unui bloc au fost evacuaţi

  • Specialiştii ISU Timiş au detectat substanţe periculoase după dezinfecţia cu insecticid CY10 într-un spaţiu comercial din Timişoara
  • Locatarii blocului în care se află centrul comercial, au fost evacuaţi de urgenţă
  • 70 de persoane, dintre care 12 copii, vor petrece noaptea în afara casei
339 afișări
Imaginea articolului Dezinsecţie cu o substanţă periculoasă într-un centru comercial din Timişoara. Locatarii unui bloc au fost evacuaţi

Dezinsecţie cu o substanţă periculoasă într-un centru comercial din Timişoara. Locatarii unui bloc au fost evacuaţi

În urma măsurătorilor făcute de specialiştii ISU Timiş au fost detectate substanţe periculoase în spaţiul comercial din Timişoara unde s-a făcut dezinsecţia, substanţa folosită fiind insecticid CY10. Persoanele evacuate din bloc îşi vor petrece noaptea în alte locaţii.

ISU Timiş a transmis, marţi noaptea, că în urma măsurătorilor efectuate de către echipajul CBRN, s-au detectat substanţe periculoase în spaţiul comercial unde s-a făcut dezinsecţia.

„La verificarea documentelor întocmite în urma dezinsecţiei, s-a constatat că a fost folosit un insecticid CY10”, anunţă ISU Timiş.

La ora transmiterii ştirii, se face ventilarea spaţiilor, urmând ca apoi să se realizeze alte măsurători.

Persoanele evacuate din scara afectată vor fi relocate cu trei microbuze, în spaţii de cazare identificate cu sprijinul operatorului economic, al Primăria municipiului Timişoara şi al ISU Timiş.

Reprezentanţii ISU Timiş au anunţat, marţi seara, că în urma unui apel prin 112, pompierii au fost anunţaţi că în scara unui bloc de pe Calea Şagului din Timişoara se simte miros înţepător care pătrunde şi în apartamente. De asemenea, ei au fost informaţi că în cursul serii s-a efectuat o activitate de dezinfecţie la parterul blocului, în spaţiul unei societăţi comerciale.

Toate persoanele de pe scara blocului, respectiv 70 de locatari, între care 12 copii, au fost evacuate. Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, au transmis salvatorii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici