Diaconescu a fost din nou la DNA pentru studierea materialului de urmărire penală

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, a fost din nou marţi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru studierea materialului de urmărire penală în cauzele în care este cercetat, susţinând că doreşte să verifice veridicitatea intercetării convorbirilor telefonice.

19 afișări
Imaginea articolului Diaconescu a fost din nou la DNA pentru studierea materialului de urmărire penală

Diaconescu a fost din nou la DNA pentru studierea materialului de urmărire penală (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Dan Diaconescu a declarat, la ieşirea din sediul DNA, că va veni şi miercuri, la ora 15.00, pentru a citi materialulul pus la dispoziţie de procurori, pentru "o nouă audiere, o nouă anchetă", susţinând că se clarifică lucrurile până nu va rămâne nici o probă în dosar.

El a mai spus că există o problemă legată de interceptările din dosar, susţinând că acestea sunt trunchiate, anumite părţi fiind consemnate cu parantenze şi puncte de suspensie deoarece nu erau inteligibile, însă aceste fragemnte sunt foarte importante pentru anchetă.

Patronul OTV a adăugat că doreşte să verifice dacă înregistrările corespund realităţii şi să stabilească dacă nu au fost modificate.

Dan Diaconescu este cercetat alături de fostul realizatorul OTV Doru Pârv în legătură cu şantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ.

Cei doi au fost arestaţi preventiv în 23 iunie. Două zile mai târziu, Tribunalul Bucureşti, judecând contestaţiile lor, a decis punerea în libertate a lui Dan Diaconescu, dar menţinerea în arest preventiv a lui Doru Pârv. Cel din urmă a fost eliberat în 4 august.

Diaconescu a fost şi săptămâna trecută la DNA, pentru a studia aceste volume de urmărire penală, dar şi pentru a afla care sunt acuzaţiile aduse într-un nou dosar de şantaj, legat de berea Reeds produsă de Ursus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici