DIICOT cere arestarea unui inspector de primărie din Baia Mare, găsit cu 188 de ghivece cu cannabis

Procurorii DIICOT propun judecătorilor arestarea preventivă a unui inspector al Primăriei din Baia Mare, în maşina căruia au fost găsite 188 de ghivece cu cannabis, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore.

202 afișări
Imaginea articolului DIICOT cere arestarea unui inspector de primărie din Baia Mare, găsit cu 188 de ghivece cu cannabis

DIICOT cere arestarea unui inspector de primărie din Baia Mare, găsit cu 188 de ghivece cu cannabis (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Peste o sută de ghivece cu cannabis au fost descoperite de poliţiştii de frontieră din PTF Petea, în maşina inspectorului de primărie. care voia să intre în ţară.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, sâmbătă, în PTF Petea, un bărbat de 29 de ani, din localitatea Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, s-a prezentat la intrarea în ţară.

La controlul de frontieră, în portbagajul autoturismului au fost descoperite 108 ghivece cu canabis.

În cadrul cercetărilor, bărbatul a declarat că a achiziţionat ghivecele din Viena.

Bărbatul este cercetat pentru introducerea în ţară de droguri de risc fără drept şi transportul, cumpărarea, deţinerea fără drept de droguri de risc.

Pe numele suspectului s-a emis ordonanţă de reţinere pe 24 de ore, de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Satu Mare, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Întreaga cantitate de plante a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici