Din cauza COVID-19, locuitorii din Drobeta Turnu Severin nu mai au acces la cadastru

  • Doi angajaţi ai Direcţiei de cadastru din Primăria Drobeta Turnu Severin au fost diagnosticaţi cu COVID-19
  • Timp de 15 zile, Direcţia de Cadastru din Primăria Drobeta Turnu Severin va fi închisă
  • Mai mulţi poliţişti şi procurori DNA au făcut percheziţii în biroul unde au fost depistaţi angajaţii cu COVID-19
2632 afișări
Imaginea articolului Din cauza COVID-19, locuitorii din Drobeta Turnu Severin nu mai au acces la cadastru

Din cauza COVID-19, locuitorii din Drobeta Turnu Severin nu mai au acces la cadastru

Dacă ai treabă la cadastru în Drobeta Turnu Severin, să ştii că 15 zile nu poţi obţine niciun document. Direcţia din cadrul Primăriei este închisă pentru că doi angajaţi au COVID-19.

Şi ceilalţi angajaţi de la cadastru au intrat în izolare. Mai mult, la finalul săptămânii trecute,şeful Direcţiei Cadastru a fost “ săltat” de poliţişti anticorupţie şi procurori DNA pentru că a fost prins când lua mită, 30 000 euro.

Marius Screciu, primarul din Drobeta turnu Severin,  spune că aceştia au făcut percheziţii în biroul unde lucrau cei doi angajaţi diagnosticaţi cu infecţie cu SARS-COV2.

Acum, funcţionarul şpăgar este izolat în arestul IPJ Dolj şi va fi testat pentru COVID-19. În funcţie de rezultatul testului, şi anchetatorii şi poliţiştii de la arest, care au intrat în contact cu el, vor fi testaţi.

“ Ancheta epidemiologică a stabilit, până în acest moment, doar trei contacţi din cadrul primăriei, care în acest moment sunt izolaţi la domiciliu.”, spune Codruţa Vochescu – purtător de cuvânt DSP Mehedinţi.

“Noi am trimis, ieri, documente către Direcţia Naţională Craiova şi către DGA în care i-am înştiinţat că au fost depistate persoane cu COVID în cadrul acestei Direcţii supravegheate şi controlate în această săptămână“, a declarat Marius Screciu- primar Drobeta Turnu Severin.

“Persoana în cauză a fost izolată din ordinul medicului unităţii, iar epidemiologi din cadrul DSP Dolj au mers la unitatea respectivă pentru a preleva probe.”, a declarat  Anca Ochianu-purtător de cuvânt Prefectura Dolj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici