Din cauza poleiului, o maşină s-a izbit de un gard de beton, în Harghita. O persoană a murit şi alte patru au fost rănite

Un bărbat a murit, iar alte patru au fost rănite, între care trei minori, după ce maşina în care se aflau s-a izbit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de gardul de beton al unei case, pe DJ 126, în comuna harghiteană Joseni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

421 afișări
Imaginea articolului Din cauza poleiului, o maşină s-a izbit de un gard de beton, în Harghita. O persoană a murit şi alte patru au fost rănite

Harghita: Un mort şi patru răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un gard de beton

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul care a murit avea 31 de ani. Trei din cele patru persoane rănite sunt în stare gravă.

”Şoferul a rămas încarcerat şi a decedat. Două dintre persoanele rănite, două fete de 17 ani, cu traumatisme, au fost preluate de Ambulanţe, iar doi băieţi, de 17 şi 18 ani au fost preluaţi de SMURD. Băiatul de 17 ani a fost în stare de şoc. Iniţial au fost duşi la Spitalul din Gheorgheni, însă apoi, cei trei au fost transportaţi la Spiralul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc”, a spus Alina Ciobotariu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, la rândul său, că accidentul s-a produs într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei.

”Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei. Şoferul a derapat şi a părăsit carosabilul pe partea stângă a drumului, intrând în gardul de beton al unei case”, a spus Gheorghe Filip.

Toate cele cinci persoane sunt din judeţul Harghita.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici