Din sala de clasă, în grija medicilor. Dosar penal deschis după ce un elev a fost bătut la şcoală

  • Un elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” din Târgu-Neamţ a ajuns la spital după ce ar fi fost agresat de doi colegi de clasă
  • Scandalul a avut loc în şcoală, iar conducerea liceului a început o anchetă
  • Şi poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări în acest caz
1134 afișări
Imaginea articolului Din sala de clasă, în grija medicilor. Dosar penal deschis după ce un elev a fost bătut la şcoală

Neamţ: Un elev a ajuns la spital după ce a fost bătut la şcoală. Poliţiştii au deschis dosar penal

Poliţiştii din Târgu-Neamţ au fost sesizaţi, vineri, de angajaţii spitalului din oraş despre faptul că la unitatea medicală a ajuns un tânăr de 18 ani din comuna Păstrăveni, care prezenta leziuni în zona feţei.

„Colegii mei s-au deplasat la faţa locului unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi din primele cercetări s-a stabilit că în pauza orelor, în jurul orei 17.00, doi tineri de 17 şi 18 ani, ambii din comuna Brusturi, l-ar fi lovit pe tânărul în cauză”, a declarat Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Potrivit poliţiştilor, victima a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral.

„S-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Tânărul a depus şi plângere la Poliţie”, a mai transmis Georgiana Moşu.

La nivelul liceului s-a format o comisie care va cerceta incidentul.

„Am fost informat de vineri că a avut loc un conflict la colegiul <Ion Creangă>. Eu am comunicat evenimentul şi la Ministerul Educaţiei. La nivelul colegiului s-a format o comisie care cercetează cele întâmplate şi care îmi va transmite concluzia şi măsurile care se impun”, a declarat Mihai Obreja, inspectorul şcolar general al ISJ Neamţ.

Potrivit unor surse locale, tânărul ar fi consumat alcool, împreună cu alţi elevi, în şcoală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici