Dîncu, despre „starea de criză”: Textul, o versiune a unui proiect care nu mai e de actualitate

Ministrul Apărării Vasile Dîncu susţine că textul care circulă în spaţiul public, şi care prevede, printre altele, „starea de criză”, reprezintă „o versiune a unui proiect legislativ care nu mai este de actualitate la acest moment”.

4015 afișări
Imaginea articolului Dîncu, despre „starea de criză”: Textul, o versiune a unui proiect care nu mai e de actualitate

Dîncu, despre „starea de criză”: Textul, o versiune a unui proiect care nu mai e de actualitate

„Cu privire la proiectul legislativ care circulă în spaţiul public, referitor la modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul securităţii şi apărării naţionale, precizez că textul care circulă în spaţiul public reprezintă o versiune de lucru a unui proiect legislativ care nu mai este de actualitate la acest moment, în forma respectivă”, a anunţat marţi Vasile Dîncu.

Potrivit acestuia, proiectele din cadrul acestui pachet legislativ vor fi reanalizate şi prezentate public.

În spaţiul public a apărut în ultimele zile un proiect care reglementează „starea de criză”. Aceasta ar fi putut fi instituită de CSAT în situaţii deosebite.

Întrebat la începutul săptămânii dacă ştie de vreun astfel de proiect de lege, liderul social-democrat Marcel Ciolacu a spus: „Am ştiinţă, cum este şi normal, urmând astăzi să avem o discuţie cu primul ministru”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici