Directoarea unei şcoli, acuzată că a lovit un copil şi i-a rupt hainele

Directoarea unei şcoli din Satu Mare este acuzată că a lovit un copil de 10 ani şi i-a rupt hainele. ISJ începe ancheta, susţinând că directoarea l-a prins pe băiat de bluză ca să nu cadă.

107 afișări
Imaginea articolului Directoarea unei şcoli, acuzată că a lovit un copil şi i-a rupt hainele

Directoarea unei şcoli, acuzată că a lovit un copil şi i-a rupt hainele

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Satu Mare va declanşa, luni, o anchetă la şcoala gimnazială din Călineşti Oaş, unde directoarea a fost acuzată de părinţi că a agresat un elev de 10 ani, căruia i-ar fi rupt hainele de pe el.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Satu Mare, Adriana Dîngă, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că directoarea unităţii şcolare a susţinut că l-ar fi prins pe băiat de bluză ca să nu cadă şi să se trântească de podea şi în acest context i s-ar fi rupt tricoul.

„ISJ Satu Mare va declanşa luni o anchetă la şcoala gimnazială Călineşti Oaş, o comisie fiind constituită de inspectorul şcolar general pentru verificarea situaţiei. Ancheta a fost declanşată în urma sesizării unor părinţi, directoarea fiind acuzată de agresiune verbală şi fizică la adresa unui elev de 10 ani din clasa a IV-a, unde este învăţătoare, şi că i-ar fi rupt acestuia hainele. Directoarea a susţinut că l-ar fi prins pe băiat de bluză ca să nu cadă şi să se trântească de podea şi în acest context i s-ar fi rupt tricoul. În funcţie de rezultatele anchetei se vor lua măsuri de sancaţionare”, a spus Dîngă.

Potrivit acesteia, rezultatele anchetei vor fi comunicate în cursul săptămânii viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici