Directorul Complexului Turceni va fi pus în libertate

Directorul general al Complexului Energetic Turceni, Dumitru Cristea, reţinut, cu o zi în urmă, în baza unei ordonanţe emise de DNA, va fi pus în libertate după ce Tribunalul Gorj a respins, miercuri după-amiază, propunerea procurorilor de arestare preventivă a acestuia.

26 afișări
Imaginea articolului Directorul Complexului Turceni va fi pus în libertate

Directorul general al Complexului Energetic Turceni, dus la Tribunal cu propunerea de arestare

Avocaţii lui Dumitru Cristea i-au acuzat pe procurorii DNA că nu au respectat procedurile şi drepturile clientului lor.

Ei au invocat în faţa magistraţilor Tribunalului Gorj, unde Cristea a fost dus cu propunerea de arestare preventivă, neconstituţionalitatea ordonanţei de reţinere emise pe numele acestuia.

Judecătorul de caz a decis că nu se impune arestarea lui Dumitru Cristea, astfel că acesta va eliberat din arestul Poliţiei Gorj, miercuri după-amiază, după ce expiră ordonanţa de 24 de ore.

Dumitru Cristea a refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor atât la intrarea, cât şi la ieşirea de la Tribunalul Gorj.

Directorul general al Complexului Energetic Turceni, Dumitru Cristea, a fost reţinut, marţi după-amiază, pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe emise de procurorii DNA-Biroul Teritorial Târgu Jiu, acesta fiind anchetat pentru abuz în serviciu, alături de alţi directori din cadrul aceleiaşi unităţi.

Directorul de Producţie de la Complexul Energetic Turceni, Marian Moţocu, va asigura interimatul la conducerea complexului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici