Directorul din CNADNR pus sub acuzare de DNA pentru luare de mită a fost înlocuit din funcţie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) l-a înlocuit din funcţie pe directorul Direcţiei proiecte din fonduri externe rambursabile din cadul companiei, Silvia Ciobanovschi, pus sub acuzare de către DNA pentru luare de mită.

826 afișări
Imaginea articolului Directorul din CNADNR pus sub acuzare de DNA pentru luare de mită a fost înlocuit din funcţie

Directorul din CNADNR pus sub acuzare de DNA pentru luare de mită a fost înlocuit din funcţie

"Nu am nicio informare oficială, dar colegii de la CNADNR mi-au spus că au făcut o modificare şi (Ciobanovschi, n.r.) a fost înlocuită. Altfel, am auzit numai zvonuri", a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

Surse judiciare au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că, în urma unor audieri care au început miercuri seară şi s-au încheiat joi dimineaţă, procurorii anticorupţie au decis punerea sub acuzare a fostului director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara Ioan Maliţa, pentru trafic de influenţă, a unui director din cadrul CNADNR, Silvia Ciobanovschi, pentru luare de mită, precum şi a administratorului şi a directorului unei firme de construcţii de drumuri din Caraş-Severin, pentru dare de mită.

Conform surselor citate, procurorii DNA investighează o serie de contracte pe care firma din Caraş-Severin le-a obţinut în zona de responsabilitate a DRDP Timişoara, în perioada în care direcţia era condusă de Ioan Maliţa.

Potrivit aceloraşi surse, la finalul audierilor, cei patru au fost lăsaţi să plece, însă au interdicţia de a părăsi ţara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici