Directorul Filarmonicii Transilvania Cluj renunţă la funcţie: Nu pot lua măsuri împotriva colegilor

  • Directorul Filarmonicii de Stat Transilvania Cluj a renunţat la funcţie
  • Acesta susţine că i-au fost impuse măsuri directe la adresa unor colegi pe care nu vrea să le ia.
  • Solicitarea a fost aprobată începând cu data de 26.11.2020.
786 afișări
Imaginea articolului Directorul Filarmonicii Transilvania Cluj renunţă la funcţie: Nu pot lua măsuri împotriva colegilor

Directorul Filarmonicii Transilvania Cluj renunţă la funcţie: Nu pot lua măsuri împotriva colegilor

Solicitarea de încetare a raporturilor de muncă de către Nistor Cătălin Ioan, numit manager interimar la Filarmonica de Stat Transilvania Cluj în 20 octombrie, a fost înregistrată joi la Consiliul Judeţean Cluj.

Conform CJ Cluj, motivele invocate în solicitare sunt următoarele: „La data de 18.11.2020, în cadrul Filarmonicii a fost efectuat un control de către Serviciul Corp Control Preşedinte din cadrul Consiliului Judeţean. În urma Raportului primit au fost impuse o serie de măsuri directe la adresa unor colegi din cadrul instituţiei. Mi-ar fi foarte greu să implementez aceste măsuri în condiţiile în care sunt coleg de peste 16 ani cu aceste persoane, de când m-am angajat. Îi respect şi îi apreciez pe aceşti colegi, iar colaborarea mea cu dânşii a adus o contribuţie solidă în ceea ce priveşte experienţa mea profesională ca artist".

Solicitarea a fost aprobată începând cu data de 26.11.2020.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj va nominaliza o altă persoană pentru a fi manager interimar până la ocuparea postului prin concurs, respectiv pe Rareş Sângeorzan, propunerea sindicatului din cadrul Filarmonicii de Stat Transilvania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
filarmonică,
demisie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici