Directorul Mercedes: Rivalitatea dintre Hamilton şi Rosberg va creşte datorită restricţiilor radio

Toto Wolff, directorul executiv de la Mercedes AMG Petronas F1, crede că rivalitatea dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, piloţii echipei sale, va creşte ca urmare a restricţiilor radio impuse pentru sezonul 2016.

1424 afișări
Imaginea articolului Directorul Mercedes: Rivalitatea dintre Hamilton şi Rosberg va creşte datorită restricţiilor radio

Directorul Mercedes: Rivalitatea dintre Hamilton şi Rosberg va creşte datorită restricţiilor radio

FIA a decis că echipele nu mai au voie să dea piloţilor sfaturi şi informaţii despre performanţa lor sau a adversarilor din cursă,prin intermediul transmisiilor radio între boxe şi cockpit.

„Vor fi mult mai puţine date despre starea motorului, a cauciucurilor şi despre strategie transmise piloţilor în timpul curselor. Rezultatul natural al acestor modificări de regulament este că piloţii vor avea din nou o capacitate sporită de a lua decizii. Asta înseamnă că duelul dintre Hamilton şi Rosberg este garantat şi va fi mult mai intens”, a declarat Wolff.

Hamilton şi Rosberg şi-au disputat titlul mondial în ultimele două sezoane şi, de fiecare dată, a câştigat pilotul britanic.

Sezonul 2016 în Formula 1 va începe, pe 20 martie, cu Marele Premiu al Australiei, desfăşurat la Melbourne.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici