Directorul tehnic al Tursib, găsit spânzurat, a fost înmormântat în prezenţa preşedintelui Iohannis

Directorul tehnic al SC Tursib Sibiu, Cristian Pavel, care a fost găsit spânzurat în casa mamei sale, a fost înmormântat, sâmbătă, în Cimitirul Municipal Sibiu, la ceremonie fiind prezenţi şi preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, ambii fiind vizibil marcaţi de eveniment.

699 afișări
Imaginea articolului Directorul tehnic al Tursib, găsit spânzurat, a fost înmormântat în prezenţa preşedintelui Iohannis

Klaus Iohannis şi soţia sa participă la înmormântarea directorului tehnic al Tursib, găsit spânzurat (Imagine: Marius Dumbraveanu/Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au ajuns, sâmbătă, la ora 11.00, în Cimitirul Municipal Sibiu pentru a participa la înmormântarea prietenului lor Cristian Pavel, director tehnic al societăţii de transport în comun din municipiul Sibiu, SC Tursib, care s-a sinucis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele şi soţia sa au intrat în capela catolică din incinta cimitirului şi au asistat la slujbă, alături de alte personalităţi din Sibiu, slujba fiind oficiată de un preot evanghelic.

După încheierea ceremoniei din capelă, cortegiul a pornit către mormânt, aflat în imediata apropiere. Sicriul a fost transportat cu o maşină mortuară, iar participanţii, inslusiv şeful statului şi soţia sa, au mers pe jos. La mormânt s-a mai spus o scurtă rugăciune, după care ceremonia a luat sfârşit.

Preşedintele Iohannis şi soţia sa au fost vizibil marcaţi de eveniment, Carmen Iohannis, cu ochii în lacrimi, ţinându-şi strâns de braţ soţul.

La final, preşedintele Iohannis a îmbrăţişat-o pe soţia decedatului, Anita, dar şi pe cei trei copii ai acesteia, după care a plecat împreună cu soţia sa.

La înmormântare, au participat mai multe personalităţi din oraş - membri ai FDGR, oameni de afaceri şi şefi de instituţii.

Directorul tehnic al societăţii de transport în comun din municipiul Sibiu, Tursib, Cristian Pavel, un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, a fost găsit spânzurat, miercuri, de către soţia sa, în casa mamei sale, pe care o renova.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul ar fi murit cu o zi înainte de a fi găsit, iar cu câteva zile înainte Cristian Pavel ar fi fost surprins băut la volan.

Apropiaţi ai familiei Pavel susţin că directorul tehnic al Tursib şi soţia sa, care este consilier local din partea FDGR, aveau probleme în căsnicie în ultima perioadă şi acesta ar putea fi motivul pentru care a decis să-şi pună capăt zilelor. Apropiaţii spun că tocmai din cauza problemelor în căsnicie, se apucase să renoveze casa mamei sale, intenţionând să se mute acolo.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat că miercuri, în jurul prânzului, a fost semnalat la 112 că directorul tehnic al societăţii de transport în comun din municipiul Sibiu SC Tursib, Cristian Gheorghe Pavel, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit spânzurat într-una din locuinţele familiei sale, trupul neînsufleţit fiind găsit de către soţia lui Pavel.

"Până în momentul de faţă, nu există suspiciuni de omor sau de producere a altor fapte cu violenţă, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere", declara Luciana Balteş.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, a precizat că Pavel deţinea funcţia de director tehnic al Tursib, societate aflată în subordinea Consiliului Local, şi lucra în cadrul firmei de zece ani.

Cristian Gheorghe Pavel a fost soţul consilierului local FDGR Anita Pavel.

Familia Pavel este cunoscută pe plan local ca făcând parte din cercul de apropiaţi ai familiei preşedintelui Klaus Iohannis, fiind invitaţi atât la petrecerea desfăşurată la locuinţa şefului statului imediat după alegeri, cât şi la petrecerea de Revelion din Mărginimea Sibiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici