Disneyland Paris i-a cerut scuze unei mame pe care a împiedicat-o să alăpteze în public. „Regretăm profund această situaţie”

Disneyland Paris i-a cerut scuze unei mame care a fost oprită de angajaţi ai parcului în timp de îşi alăpta bebeluşul de două luni.

257 afișări
Imaginea articolului Disneyland Paris i-a cerut scuze unei mame pe care a împiedicat-o să alăpteze în public. „Regretăm profund această situaţie”

Disneyland Paris i-a cerut scuze unei mame pe care a împiedicat-o să alăpteze în public. „Regretăm profund această situaţie”

„Regretăm profund această situaţie. Scuze sincere către mama în cauză. Solicitarea nu este conformă cu reglementările şi valorile noastre interne. La Disneyland Paris nu există restricţii privind alăptarea”, au scris reprezentanţii parcului de distracţii, într-o postare pe Twitter, potrivit News Magazine.

„Inima îmi plânge de fiecare dată când trebuie să-mi hrănesc copilul. Trebuie să încetăm să mai hărţuim mame”, a spus Laura, australianca oprită din alăptare.

Gestul angajaţilor de la Disneyland Paris a stârnit numeroase critici. Marţi, Marlene Schiappa, ministrul delegat la Ministerul de Interne al Franţei, responsabil pentru cetăţenie, a împărtăşit un mesaj adresat Disneyland Paris: „Alăptarea unui copil nu este o infracţiune. Este bine că aveţi camere speciale, dar nu hotărâm unde şi când îi va fi foame copilului. Nu începeţi şi voi să stigmatizaţi mamele, şi aşa este destul de greu în alte părţi. Vă mulţumesc anticipat ”.

Femeia care a fost pusă în această situaţie este Laura, o australiancă în vârstă de 33 de ani, care locuieşte la Paris. Aceasta a explicat că fiica ei de nouă săptămâni a început să plângă. În timp ce aştepta ca soţul şi fiica ei de cinci ani să o ducă într-un loc retras, a decis să găsească un loc unde să alăpteze. „Erau mulţi oameni. Când am găsit acest loc, am fost fericită”, a explicat Laura.

După ce a alăptat zece minute, agenţii de securitate s-au apropiat de ea şi i-au cerut să se ascundă. „Nu am văzut prea multe ... Mi-au spus că, dacă nu vreau, va trebui să plec în altă parte”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici