Distracţia de la terase, întreruptă de controalele poliţiştilor şi jandarmilor. Unii clienţi sunt de părere că e „timp pierdut”

  • Peste 200 de poliţişti, jandarmi, pompieri, inspectori de muncă şi medici de la DSP şi DSV au controlat terasele şi cluburile din Dolj
  • Aceştia au verificat dacă angajaţii localurilor şi clienţii respectă măsurile impuse prin starea de alertă
  • Clientul unei terase: “Timp pierdut. Nu pot să oprească nimic.”
4147 afișări

Iulius a ieşit, seara trecută, pentru prima dată, cu prietenii, la o terasă din Centrul Vechi al Craiovei. Pentru că au fost mai mulţi de patru, s-au aşezat la mai multe mese. Chiar şi aşa, distracţia le-a fost întreruptă de poliţişti şi jandarmi care i-au legitimat şi au verificat dacă respectă măsurile de distanţare socială.

Controlaţi au fost şi angajaţii localurilor, iar acolo unde ospătarii nu purtau măşti şi mănuşi sau unde erau prea mulţi clienţi la o masa, patronii au fost amendaţi.

„Nu mă stresează nimic. Nici măcar ce se spune...Ce e ăla, Covidu sau cum se numea, că l-am şi uitat deja de când sunt la terasă”, spune Iulius.

„Nu vorbim numai de terase. E vorba de libertatea noastră, în sine”, crede un alt client.

„Am început cu avertismente. S-au dat şi amenzi contravenţionale. Încă nu am dat suspendări de activităţi”, spune Nicuşor Roşca, prefectul judeţului Dolj.

Un client consideră că aceste controale sunt „inutile” şi „timp pierdut”, pentru că „nu pot să oprească nimic”.

CITEŞTE AICI: Orban, noi decizii: Unele cluburi trebuie închise. Există terase de fiţe unde nu se respectă reguli nici de către personal

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici