Distracţie ca pe vremuri în localurile de noapte din Capitală recent deschise/ Regulile anti-COVID-19, uitate în multe cazuri

  • Mai multe cluburi din ţară s-au redeschis şi internetul este plin cu postări de la petreceri cu sute de oameni.
  • Românii petrec prin cluburi fără să respecte regulile impuse de autorităţi.
  • Nerespectarea regulilor a păgubit patronii de cluburi, restaurante şi terase cu amenzi în valoare totală 123.000 de lei, doar sâmbătă, în Capitală.
1800 afișări
Imaginea articolului Distracţie ca pe vremuri în localurile de noapte din Capitală recent deschise/ Regulile anti-COVID-19, uitate în multe cazuri

Distracţie ca pe vremuri în localurile de noapte din Capitală recent deschise

Dorul de distracţie nu mai ţine cont de nimic, nici măcar de regulile anti-COVID-19, care trebuie respectate. 
 
Patronii de cluburi sunt grăbiţi să-şi recupereze pierderile financiare, iar petrecăreţii sunt entuziasmaţi de libertatea care li s-a dat odată cu relaxarea măsurilor. Dar faza de relaxare nu înseamnă ignorarea completă a regulilor impuse de autorităţi. Aşa se face că, în prima parte a zilei de astăzi, s-au dat amenzi în valoare de 143.000 de lei după controalele făcute la baruri, cluburi, terase şi restaurante din capitală.
 
În ciuda controalelor care bântuie patronii de localuri, distracţia continua atât în postările de pe Facebook şi Instagram ale internauţilor, cât şi pe paginile oficiale a câtorva localuri din ţară.
 
Distanţa socială nu există şi, exact ca pe vremuri, ai putea să te pierzi lejer în mulţime de prietenii tăi. Aglomeraţia este o dovadă a nesaţului de distracţie al tinerilor, dar şi a iresponsabilităţii care provine, probabil, din faptul că oamenii nu mai cred în periculozitatea virusului şi în nevoia respectării măsurilor de protecţie.
 
În tot acest timp, Raed Arafat vorbeşte de creşterea numărului de infectaţi şi ameninţă cu controale localurile şi retailerii, dar, parcă în ciuda avertizărilor, distracţia continuă.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici