Djokovic, încă un pas spre recordul de Grand Slamuri câştigate cu o calificare în optimi la Paris

Novak Djokovic, numărul trei mondial, s-a apropiat de recordul de 23 de titluri de Grand Slam, după ce l-a învins duminică pe peruanul Juan Pablo Varillas cu 6-3, 6-2, 6-2 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Openului Franţei.

206 afișări
Imaginea articolului Djokovic, încă un pas spre recordul de Grand Slamuri câştigate cu o calificare în optimi la Paris

Sârbul, care este în prezent la egalitate cu spaniolul Rafa Nadal, cu 22 de turnee majore câştigate, nu a avut probleme cu adversarul său, aflat pe locul 94 în clasament, primul peruan din ultimii 29 de ani care a ajuns în turul al patrulea la un Grand Slam, într-o zi cu vânt pe terenul Philippe Chatrier.

Varillas a pierdut marea majoritate a schimburilor mai scurte şi nu a putut găsi o cale de revenire în meci, Djokovic stabilind un sfert de finală împotriva lui Karen Khachanov, cap de serie numărul 11.

De două ori campion la Paris, Djokovic a ajuns în sferturile de finală la Roland Garros pentru a 17-a oară, un record, cu unul mai mult decât Rafa Nadal, de 14 ori campion, care lipseşte în acest an din cauza unei accidentări.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici