DJP Prahova: O tânără a fost salvată din calea unui urs, în parcul central din Sinaia

  • Un agent de pază care, alertat de ţipetele fetei, a intervenit pentru a alunga animalul şi pentru a o adăposti.
  • Salvatorul, Gabriel Oancea, este prezentat ca un om al muntelui, care are la activ multe întâlniri cu urşii şi care ştie sa gestioneze astfel de situaţii.
2924 afișări
Imaginea articolului DJP Prahova: O tânără a fost salvată din calea unui urs, în parcul central din Sinaia

DJP Prahova: O tânără a fost salvată din calea unui urs, în parcul central din Sinaia

O turistă adolescentă s-a întâlnit cu un urs în parcul central al staţiunii Sinaia, fiind ajutată de un agent de pază care, alertat de ţipetele fetei, a intervenit pentru a alunga animalul şi pentru a o adăposti pe aceasta, se arată într-o informare postată, duminică seară, pe Facebook de Direcţia Judeţeană de Pază (DJP), care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean.

Potrivit DJP, incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21,30, în Parcul "Dimitrie Ghica" din Sinaia.

”A fi agent de securitate ,a fi angajat al Consiliului Judeţean ,implica multă responsabilitate!Pe lângă sarcinile de zi cu zi apar situaţii neprevăzute in care spiritul civic se îmbina cu atribuţiile de serviciu şi rezulta lucruri minunate!In acest context ,îl felicitam pe agentul OANCEA GABRIEL ,care in timp ce-şi executa serviciul la obiectivul din parcul din Sinaia,alertat de ţipetele unei turiste ,a venit in ajutorul acesteia ,alungand un urs ce se deplasa înspre tânăra adolescenta!

Aceasta a fost găzduită in interiorul obiectivului,colegul nostru a alertat prin serviciul 112 Jandarmeria şi situaţia a avut un final fericit!Felicitari colegului nostru şi mulţumim ca ne reprezintă  cu mândrie!Mai jos puteţi vedea o captura cu animalul!Vivat #DJP!!Ca el suntem mulţi ,ca noi sunt putini!!!   P.S. Domnul Oancea Gabriel este un sinaian,om al muntelui care are foarte multe întâlniri cu urşii şi ştie sa gestioneze astfel de situaţii!”, se scrie în postarea de la Facebook.

La faţa locului au intervenit şi jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, care au îndepărtat ursul spre zona împădurită.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici