DN 1 A Ploieşti - Braşov, complet blocat din cauza unui accident

Drumul naţional 1 A, care face legătura între Ploieşti şi Braşov şi care este circulat de foarte multe TIR-uri, este complet blocat, vineri seară, din cauza unui accident rutier în care patru oameni au fost răniţi, doi dintre rămânând încarceraţi în maşină.

278 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Prahova, Radu Dan, circulaţia pe drumul naţional 1 A, între Ploieşti şi Braşov, este complet blocată, vineri seară, în localitatea prahoveană Teişani, din cauza unui accident rutier.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că un autoturism s-a ciocnit de un TIR, în urma impactului patru persoane fiind rănite, două dintre acestea rămânând încarcerate între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Drumul naţional 1 A face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele şi este circulat în special de TIR-uri, al căror acces este interzis pe drumul naţional 1 în cursul săptămânii între orele 6:00 şi 22:00, precum şi în week-end.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici