DN 1, blocat între Câmpina şi Ploieşti, din cauza unor controale în trafic

Traficul rutier pe DN 1 a fost complet blocat, joi după-amiază, între Câmpina şi Ploieşti, întrucât în zonă mai multe instituţii ale statului au făcut controale, oprind toate maşinile pentru verificări.

1621 afișări
Imaginea articolului DN 1, blocat între Câmpina şi Ploieşti, din cauza unor controale în trafic

DN 1, blocat între Câmpina şi Ploieşti, din cauza unor controale în trafic (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, circulaţia pe DN 1, între Câmpina şi Ploieşti, se desfăşoară în condiţii normale, controalele la care au participat Poliţia Prahova, dar şi reprezentanţi ai ARR, RAR şi ai altor instituţii încheindu-se.

Reprezentantul Poliţiei Prahova a precizat că pe durata acţiunilor de control traficul pe DN 1 nu a fost blocat, ci au fost oprite pentru verificări grupuri de maşini, care au fost scoase în afara părţii carosabile, în zona Paralela 45.

"Nicio maşină nu a fost oprită pentru mai mult de două, trei minute, evident, dacă nu au fost constatate probleme", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova.

Acesta a precizat că, în prezent, se lucrează la centralizarea rezultatelor acţiunii de control.

Iniţial, Poliţia Prahova a anunţat că DN 1 este blocat pe sensul de coborâre dinspre munte către Bucureşti pentru realizarea controalelor planificate pentru joi după-amiază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici