DN 2N, închis în judeţul Vrancea din cauza zăpezii

Drumul Naţional 2 N a fost închis circulaţiei, marţi, pe sectorul Dumitreşti-Jitia, din judeţul Vrancea, din cauza căderilor masive de zăpadă.

45 afișări
Imaginea articolului DN 2N, închis în judeţul Vrancea din cauza zăpezii

DN 2N, închis în judeţul Vrancea din cauza zăpezii (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, subinspectorul Cătălina Olteanu, a declarat că pe sectorul de drum Dumitreşti-Jitia stratul de zăpadă are o grosime de 30 de centimetri şi ninge în continuare.

Probleme sunt şi pe drumul european E 85, în zona localităţii vrâncene Bizigheşti, unde se circulă pe o singură bandă, pe o distanţă de câteva sute de metri, ca urmare unui accident rutier care s-a produs în jurul prânzului. În accident au fost implicate un tir de marfă înmatriculat în Suceava şi o autoutilitară, o persoană fiind grav rănită.

Poliţiştii spun că până la această oră pe drumurile din Vrancea au fost înregistrate şase accidente, între care unul grav şi mai multe tamponări uşoare, toate având drept cauză neadaptarea vitezei la condiţiile de drum acoperit cu zăpadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici