DN 7, blocat spre Valea Oltului din cauza unui ambuteiaj în trafic

Drumul Naţional 7, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, este blocat, luni seara, în urma unui ambuteiaj în care au fost implicate 3 TIR-uri, nefiind înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1740 afișări
Imaginea articolului DN 7, blocat spre Valea Oltului din cauza unui ambuteiaj în trafic

DN 7, blocat spre Valea Oltului din cauza unui ambuteiaj în trafic

Potrivit primelor informaţii primite din partea purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, ambuteiajul a avut loc în zona localităţii Veştem din judeţul Sibiu, pe sensul Sibiu – Vâlcea.

„Traficul pe DN 7, între zona Postcontrol Veştem şi Tălmaciu, este blocat complet din cauza unui ambuteiaj în care au fost implicate trei TIR-uri. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru a stabili cauzele producerii evenimentului rutier”, a declarat luni seara, Elena Welter.

Din primele cercetări realizate de poliţiştii rutieri, se pare că un TIR a rămas fără frâne la coborârea pantei şi, pentru a nu lovi TIR-ul din faţă - în partea din dreapta sa fiind imobile - a tras stânga de volan şi s-a oprit între TIR-ul pe care îl depăşea şi cel care venea din sens opus.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici