DN1, blocat la Posada din cauza unui TIR care a derapat

Drumul naţional 1 este complet blocat, miercuri seară, în zona serpentinelor de la Posada, după ce un TIR care circula în direcţia Braşov a derapat şi s-a poziţionat de-a latul şoselei, capul tractor aflându-se deasupra unei râpe.

91 afișări
Imaginea articolului DN1, blocat la Posada din cauza unui TIR care a derapat

DN1, blocat la Posada din cauza unui TIR care a derapat

Conform reprezentanţilor Poliţiei Prahova, miercuri seară, în jurul orei 20.07, şoferul TIR-ului, care circula în direcţia Bucureşti - Braşov, a pierdut controlul asupra autovehiculului într-o curbă, pe serpentinele de la Posada, şi a derapat.

Autotractorul a rămas poziţionat de-a latul drumului, blocând complet circulaţia pe ambele sensuri.

În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit, însă capul tractor al TIR-ului a rămas atârnând deasupra râpei de pe marginea drumului.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri traficul pe DN 1 spre şi dinspre Valea Prahovei este complet blocat.

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor ca rută ocolitoare DN 1A care face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele, iar cei care se îndreaptă dinspre Braşov şi care vor să ajungă în judeţul Dâmboviţa au ca variantă drumul naţional 71.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici