Doctor italian: "O pneumonie atipică circulă încă din noiembrie 2019". Pacientul 0 ar fi apărut mai devreme decât se credea

  • Coronavirusul ar putea circula prin Italia încă din luna noiembrie a anului trecut, spune Giuseppe Remuzzi
  • Directorul Institutului de Cercetare în Farmacie Mario Negri afirmă că în noiembrie 2019 un pacient s-a prezentat cu o "pneumonie atipică"
  • 4.800 de morţi din cauza COVID-19 are Italia până acum
30917 afișări
Imaginea articolului Doctor italian: "O pneumonie atipică circulă încă din noiembrie 2019". Pacientul 0 ar fi apărut mai devreme decât se credea

Pacientul 0 din Italia ar fi fost diagnosticat cu o "penumonie atipică" în noiembrie 2019, spune un oficial italian

Giuseppe Remuzzi, directorul Institutului de Cercetare în Farmacie Mario Negri, spune că pacientul 0 din Italia ar fi putut apărea undeva în luna noiembrie a anului trecut.
 
Apariţia virusului COVID-19 ar putea fi urmărită până în luna noiembrie a anului trecut în Italia, spune Giuseppe Remuzzi. Acesta a afirmat într-un interviu că "o pneumonie atipică a început să circule încă din noiembrie".
 
Dacă afirmaţiile lui Remuzzi sunt adevărate, înseamnă că în Italia virusul COVID-19 circulă de mai bine de 5 luni.
 
53.000 de îmbolnăviţi şi 4.800 de morţi a confirmat Italia până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici