Doi adolescenţi au terorizat cu electroşocuri oamenii care aşteptau autobuzul

Doi adolescenţi au fost prinşi când terorizau şi intimidau cu electroşocuri oamenii care aşteptau autobuzul, într-o staţie din Târgovişte.

1882 afișări
Imaginea articolului Doi adolescenţi au terorizat cu electroşocuri oamenii care aşteptau autobuzul

Doi adolescenţi foloseau aparate cu electroşocuri într-o staţie de autobuz din Târgovişte. Un jandarm dâmboviţean, care era în timpul liber, i-a văzut pe cei doi şi a cerut ajutorul colegilor aflaţi în serviciu.

Întâmplarea a avut loc marţi după-amiază, în imediata apropiere a unui complex comercial din oraş, potrivit Jandarmeriei.

O echipă din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa a intervenit în zona indicată şi a oprit activitatea celor doi, în vârstă de 18, respectiv 14 ani. Aceştia foloseau, în scop de intimidare, două dispozitive cu electroşocuri şi au creat temeri în rândul celorlalte persoane aflate în staţia de autobuz.

Cei doi au fost conduşi la sediul Jandarmeriei pentru continuarea verificărilor, minorul fiind însoţit de către unul dintre părinţi. În urma controlului corporal, asupra acestora au fost găsite cele două dispozitive cu electroşocuri.

Tinerii au declarat că le-au cumpărat recent pentru autoapărare, iar situaţia din spaţiul public se crease pe fondul unor neînţelegeri.

Cercetările continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici