Doi adolescenţi irakieni, opriţi la frontieră în timp ce se deplasau către Ungaria

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins doi adolescenţi din Irak, solicitanţi de azil în România, în timp ce încercau să iasă din ţară mergând pe jos, pe câmp, spre Ungaria.

114 afișări
Imaginea articolului Doi adolescenţi irakieni, opriţi la frontieră în timp ce se deplasau către Ungaria

Doi adolescenţi irakieni, opriţi la frontieră în timp ce se deplasau către Ungaria

Poliţiştii de frontieră din Turnu, judeţul Arad, au observat, joi, doi bărbaţi care mergeau pe jos, pe câmp, spre Ungaria.

Pentru că cei doi nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost reţinuţi la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră şi conduşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, cei doi sunt din Irak, solicitanţi de azil în România şi au 17 ani.

Tinerii au declarat că au încercat să iasă din ţară pentru a ajunge stat din Spaţiul Schengen.

Adolescenţii sunt acum urmăriţi penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici