Doi angajaţi ai Penitenciarului Jilava, confirmaţi cu COVID-19

Doi angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti-Jilava au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Unul dintrel ei este poliţist de penitenciare şi lucra în sectorul administrativ. El nu a interacţionat cu persoane private de libertate, anunţă, joi, ANP.

306 afișări
Imaginea articolului Doi angajaţi ai Penitenciarului Jilava, confirmaţi cu COVID-19

Doi angajaţi ai Penitenciarului Jilava, confirmaţi cu COVID-19

„Contacţii identificaţi au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov. Spaţiile de lucru sunt dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităţilor specifice, în baza planificărilor”, transmite Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), referitor la cazul confirmat joi, cel al poliţistului care lucra în sectorul administrativ.

Referitor la primul caz confirmat în cadrul aceleiaşi unităţi, în data de 21 aprilie, ANP precizează că, pe lângă testarea specifică a celor 33 de cadre identificate contacţi, Direcţia de Sănătate Publică Ilfov a comunicat posibilitatea efectuării de teste inclusiv în rândul deţinuţilor contacţi.

„În continuare, informăm despre un prim caz confirmat pozitiv COVID-19 la Penitenciarul Gherla, în persoana unui angajat care îşi desfăşura activitatea în sectorul de deţinere. În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacţilor, teste specifice urmând a fi aplicate conform indicaţiilor Direcţiei de Sănătate Publică Cluj. Măsurile de scoatere din serviciu şi înlocuire cu personal de rezervă, precum şi cele de dezinfecţie se implementează inclusiv în acest caz”, conchide sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici