Doi bărbaţi, arestaţi la Constanţa în cazul crimelor comise la iniţiativa lui Băhăian

Cei doi bărbaţi audiaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cazul celor patru crime comise la iniţiativa patronului clubului Gloria Buzău, Sergiu Băhăian, care a coordonat o grupare specializată în fraude macro-economice, au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Constanţa.

28 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi, arestaţi la Constanţa în cazul crimelor comise la iniţiativa lui Băhăian

Doi bărbaţi, arestaţi la Constanţa în cazul crimelor comise la iniţiativa lui Băhăian

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Constanţa, instanţa a decis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, arestarea preventivă pentru o perioadă de 25 de zile a lui Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş, suspectaţi de comiterea a patru crime şi a numeroase infracţiuni economice.

Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş au recunoscut în faţa anchetatorilor că au comis cele patru crime şi au spus că regretă faptele. Ei au susţinut că au comis crimele la iniţiativa lui Sergiu Băhăian, fiindu-le frică de acesta.

Victimele grupării infracţionale conduse de Sergiu Băhăian sunt Lucian Cernat, Emilian Leonte, Ionel Ulezu şi Petrică Captalan, primii ucişi fiind Cernat şi Leonte, a declarat, sâmbătă, şeful DIICOT Constanţa, Luarenţiu Bratosin.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici