Doi bărbaţi au furat zece indicatoare rutiere

Doi bărbaţi suspectaţi că au furat zece indicatoare rutiere de pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud sunt cercetaţi penal.

133 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au furat zece indicatoare rutiere

Doi bărbaţi au furat zece indicatoare rutiere (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud, Elvis M. (36 de ani) şi Alin P. (33 de ani) au fost identificaţi în cursul zilei de joi drept autorii unui furt de indicatoare de pe DJ 172C, între localităţile Jelna şi Budacu de Jos.

"Poliţiştii din Budacu de Jos s-au sesizat din oficiu cu privire la furtul a zece indicatoare rutiere montate pe marginea părţii carosabile a DJ 172C, dintre localităţile Jelna - Budacu de Jos. Ca urmare a investigaţiilor au identificat suspecţii principali ai faptei ca fiind Elvis M., de 36 de ani, şi Alin P., de 33 de ani, din comuna Budacu de Jos", a spus Gorgan.

Ea a precizat că poliţiştii au reuşit să recupereze şase ţevi de susţinere a indicatoarelor rutiere, precum şi cele zece indicatoare.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi penal în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici