Doi bărbaţi au murit înecaţi în mare, la Eforie Nord

Un bărbat a fost scos mort din mare, vineri, în apropierea digului de la Tabăra Luminiţa, din Eforie Nord, aproape în aceeaşi zonă unde a dispărut, joi, un alt bărbat, care a fost găsit mort.

2967 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au murit înecaţi în mare, la Eforie Nord

Un bărbat, scos mort din mare, la Eforie Nord. Salvatorii intervin pentru a aduce altă persoană la mal

Trupul bărbatului dispărut, joi, în mare, la Eforie Nord, a fost găsit, vineri seara, şi adus la mal de salvamari, urmând să fie dus la Medicină Legală, pentru necropsie.

Trupul bărbatului dispărut în valuri la Eforie Nord a fost găsit, vineri, de salvamari şi adus la mal.

Acesta va fi dus la Medicină Legală, pentru necropsie.

Tot vineri, un alt bărbat a fost scos mort din mare, în aceeaşi zonă unde a fost găsit cel dispărut joi.

De la începutul sezonului estival, opt persoane au murit înecate în mare.

Potrivit ISU Dobrogea, a fost scos din mare un bărbat înecat, în zona Taberei Luminiţa, însă este vorba de o altă persoană, nu de cea căutată încă de joi de echipajele de salvare.

„Este vorba despre o altă persoană, nu cea care era căutată de joi. Acesta a fost zărit şi s-a intervenit pentru salvarea lui. Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

De la începutul sezonului estival, 29 de persoane au dispărut în mare, dintre care şapte au murit înecate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici