Doi bărbaţi cercetaţi pentru furt au evadat din arestul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea. Cei doi au fost prinşi în cursul după-amiezii - FOTO

Doi bărbaţi cercetaţi pentru furt au evadat, marţi dimineaţă, din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Cei doi bărbaţi au fost prinşi în cursul după-amiezii, anunţă Poliţia Vâlcea.

1140 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi cercetaţi pentru furt au evadat din arestul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea. Cei doi au fost prinşi în cursul după-amiezii - FOTO

Doi bărbaţi cercetaţi pentru furt au evadat din arestul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea (Imagine: Mediafax Foto / Tibi Bologh)

La ora transmiterii acestei ştiri, cei doi, care sunt cercetaţi pentru furt, se află la sediul Poliţiei Vâlcea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbaţii, care au vârste de 30, respectiv 35 de ani, au evadat, marţi dimineaţă, din arestul IPJ Vâlcea, pe toate drumurile din judeţ fiind instituite filtre, iar Poliţia declanşând imediat operaţiunile de căutare a acestora.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că cei doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani au evadat, cel mai probabil, din toaleta Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici