Doi bărbaţi, condamnaţi la 10 zile de închisoare pentru că au trişat la turneele de pescuit

Doi bărbaţi au fost condamnaţi la 10 zile de închisoare şi amendaţi pentru că au trişat la turneele de pescuit din SUA.

240 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi, condamnaţi la 10 zile de închisoare pentru că au trişat la turneele de pescuit

Doi bărbaţi, condamnaţi la 10 zile de închisoare pentru că au trişat la turneele de pescuit

Jacob Runyan, în vârstă de 43 de ani, şi Chase Cominsky, în vârstă de 36 de ani, au fost descalificaţi în septembrie anul trecut de la un concurs din Ohio.

Atunci, directorul turneului a demonstrat în faţa martorilor metodele prin care cei doi au trişat. Aceştia au folosit greutăţi de plumb şi fileuri de peşte, lucruri interzise în cadrul concursului.

Procurorii au declarat că, probabil, bărbaţii au trişat şi la alte turnee, potrivit BBC.

Cei doi pescari au fost condamnaţi la 10 zile de închisoare şi la o amendă în valoare de 2.500 de dolari, fiecare.

De asemenea, au fost suspendaţi pentru trei ani din competiţiile de pescuit, iar Cominsky a fost obligat să renunţe la ambarcaţiunea sa în valoare de 130.000 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici