Doi bărbaţi răniţi în Capitală în urma unui conflict în care au fost trase focuri de armă

Doi bărbaţi au fost răniţi, miercuri seară, în Capitală în urma unui conflict spontan în trafic, în timpul căruia au fost trase focuri de armă, una dintre victime fiind transportată la spital cu leziuni uşoare la nivelul feţei, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

849 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi răniţi în Capitală în urma unui conflict în care au fost trase focuri de armă

Poliţie (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit Dianei Sarca, cel puţin şase bărbaţi aflaţi în două autoturisme au coborât pe strada Ion Iriceanu, din Sectorul 4 al Capitalei, unde au avut un conflict, care pare a fi spontan, cu alţi doi bărbaţi.

Persoanele din cele două maşini ar fi coborât cu mai multe corpuri contondente în mâini, dar şi cu un pistol cu proiectil de cauciuc, două persoane fiind rănite în urma altercaţiei.

Una dintre victime are răni superficiale la nivelul coapsei şi este audiată de poliţişti, iar cealaltă a suferit o leziune uşoară la nivelul feţei, fiind dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

"Până acum au fost identificate patru persoane, inclusiv cel care a utilizat armamentul, iar ceilalţi sunt căutaţi", a precizat Diana Sarca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici