Doi belgieni, cercetaţi pentru omor în ţara lor, găsiţi într-un sat din Timiş

Doi belgieni, soţ şi soţie, cercetaţi pentru omor şi urmăriţi în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile belgiene, au fost prinşi, sâmbătă, în Peciu Nou, judeţul Timiş. Despre ei se ştia că sunt înarmaţi şi violenţi. În momentul reţinerii, bărbatul avea asupra sa un pistol.

1968 afișări
Imaginea articolului Doi belgieni, cercetaţi pentru omor în ţara lor, găsiţi într-un sat din Timiş

Doi belgieni, cercetaţi pentru omor în ţara lor, găsiţi într-un sat din Timiş

Potrivit Poliţiei Timiş, politişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timis, cu sprijinul Serviciului pentru Actiuni Speciale şi al unei echipe din cadrul Brigăzii Operatiuni Speciale Timişoara, sub coordonarea Direcţiei de Investigatii Criminale, au mers în Peciu Nou, pentru a pune în executare două mandate europene de arestare emise de autorităţile belgiene pentru un bărbat de 64 de ani şi o femeie de 43 de ani, soţ şi soţie, ambii cetăţeni belgieni, cercetaţi pentru omor.

„Cei doi erau cunoscuţi ca fiind înarmaţi şi violenţi. Asupra bărbatului a fost găsită, în momentul reţinerii, o armă de foc”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Pistolul găsit asupra bărbatului este un revolver de calibru 22 mm.

Cei doi belgieni vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara pentru derularea procedurii de predare către autorităţile belgiene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici